LeanderenJanneke.reismee.nl

Bangkok here we are!

Lieve iedereen,

We zijn er dan eindelijk !! Het heeft wat moeite gekost maar dan heb je ook wat kan ik wel zeggen. Donderdagmiddag half vijf zouden we richting Londen gaan, maar zoals jullie vast niet is ontgaan werd Nederland geteisterd door een echte herfst storm. Geen asdeeltjes dus deze keer, maar onze vlucht werd toch gecancelled...

Gelukkig konden we overgeboekt worden naar een latere vlucht waardoor we onze aansluiting in Londen toch nog konden halen, gelukkig maar dachten wij, want nu de tassen gepakt waren (en het paste nog ook!) wilden we ook wel vertrekken! Dus met heel uitzwaai committee en zelfs met spandoek toch op naar Schiphol! Deze vlucht ging dan wel door, maar wel met zo'n 2,5 uur vertraging. In het vliegtuig waren we ons al aan het voorbereiden op een megasprint, maar onze volgende vlucht vloog voor onze neus weg, nog geen Bangkok dus maar nog even een luxe hotel in Londen met overlevingspakket want onze koffers bleven op het vliegveld.

De volgende morgen zijn we dan toch naar Bangkok gevlogen en zijn we gisterochtend hier aangekomen. Bij de bagageband stond al een mannetje zonder tanden op ons te wachten, al zwaaiend met een bordje 'Schilder'. Goh wat apart dachten we want zo'n welkomstcommitee hadden wij niet besteld. Toen we zijn taaltje hadden ontcijferd bleek dat onze backpacks niet mee waren gekomen. Achja dan maar beginnen met backpacken zonder backpack (scheelt wel in de warmte moet ik zeggen). Met wilde plannen om gelijk Bangkok in te trekken kwamen we aan in ons hostel, maar toen we onze bedden zagen staan konden we de verleiding niet weerstaan en hebben we een paar uurtjes geslapen om vervolgens lekker te gaan eten voor een paar eurootjes. Nu gaan we dus met volle moed en lonely planet in de aanslag Bangkok verkennen, tenminste als we ons tussen alle wokkende mensen die om de vijf meter staan, een weg kunnen banen, om over de tuk tuks maar niet te spreken, Bangkok here we come !!!

Liefs van ons

Bastiaan

Avontuurlijk begin, betekent veel goeds! Zo maak je wat mee inderdaad zeg. Leander en Janneke veel plezier in Bangkok en Leander let een beetje op het geld hè... Grt. Bastiaan

Colinda

Jeeetje! Maar goed je bent er! Hebben jullie al je backbag? Kus Co

Tim (Haarlemmer)

Good busy, dan eindelijk je bestemming bereikt!
fucking vette stad, overal word je verrast!
vergeet niet: sukhumvit soi 4!! place to be in bangkok, wezelluf.
dikke pret en dikke x,

timmeh

kees en diane

Dat is nog eens een avontuurlijk begin van jullie reis! maar je ziet het komt goed! heeel veel plezier daar en we hoepn jullie gauw weer even te horen/zien via skype! liefs en groeten van iedereen hier!

Rianne

Wat fijn dat jullie na al het wachten in Bangkok zijn aangekomen! Ik kijk met vol verwachting uit naar jullie volgende verslag!
Kus Rianne

lee+janneke

Backpack is gisteravond gelukkig aangekomen!

Kirsten

Yeah!!! Ik ben nu al jaloers op jullie :) Mis de tuks tuks nu al haha... Gelukkig zijn jullie backpacks aangekomen. HEEEL VEEL plezier!!! En dikke kus van mij

Hanna & Allard

wat leuk zo'n welkomstcomité in bangkok. en jullie blijven relaxt zeg:-) Petje af! Geniet van de drukte daarzo.

xx

Fam vermeij

Hoi Janneke en Leander

Wat leuk om zo met jullie 'mee te reizen'! Gelukkig dat de backpacks weer terug zijn, op naar het avontuur!

Liefs en we blijven jullie volgen!

Evelien

Wat gaaf dat jullie er nu echt zijn! Heel veel plezier, en ik verheug me al op het volgende verhaal!

Niels

Goed om te horen dat jullie toch nog aangekomen zijn in Bangkok! Geniet ervan! En schrijf nog eens wat leuks over Londen;)
Groeten niels

Dienke

Wat een heftig begin van de reis! Gelukkig zijn jullie er nu! Let the adventure begin !! :D Super veel plezier en geniet met volle teugen! Heel veel liefs, Dienke

Inge

Al een paar mooie avonturen om mee te beginnen ... Ben benieuwd wat er allemaal voor een moois op jullie pad komt! Geniet ervan! X

Dian

Een beetje jammer van het begin, maar gelukkig komt het dan toch allemaal goed!
Super veel plezier samen en geniet van de toffe tijd die jullie te wachten staat!!
X

Fokie

Wauw..hoeveel kun je meemaken in een paar dagen;) Jullie beginnen luxe & gaan daarna voor de hostels en backpackers onderkomens :) Heel veel plezier! xx

Raïssa & Johan

ohoh Janneke & Leander,

Jullie hebben wel een mooi begin.
fijn dat jullie de spullen weer hebben.
hele fijne reis, en ben reuze benieuwd naar de volgende verhalen.

Sarah

Haa Janneke en Leander... dat is een veelbelovend begin van jullie reis haha. Inmiddels al een schone onderbroek aan kunnen trekken, of zijn de backpacks nog steeds vermist?;) Ben heel benieuwd hoe Bangkok is, heel veel plezier! liefs Sarah

Kees en Diane

Hoi leander. (en Janneke natuurlijk)

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Na al die jaarwisselingen moet je nu ongeveer 40 geworden zijn. Hopen jullie voor je pensioendatum in ieder geval weer terug te zien.